The Crow... a movie that gave Brandon death but also immortality.


bejelentkezés
főoldal

>> brandon lee
>> a holló
>> egyéb

 

James O'Barr egy személyes tragédia után kezdte el megírni Eric Draven és a holló történetét Berlinben; egy ittas autósofőr elgázolta élete szerelmét, aki meghalt. O’Barr nevelőintézetben nőtt fel. megpróbálta valahogy  feldolgozni a történteket, és hogy ne rágódjon állandóan a múlton, tengerészgyalogosnak állt.
 
történet:
a főszereplőt, Ericet és menyasszonyát, Shellyt egy kábítószeres banda, a Top Dollar támadja meg, mikor kocsijuk lerobban. Ericet fejbe lövik, aki ugyan életben marad, de mozdulni sem tud és kénytelen végignézni,ahogy Shellyt összeverik és megerőszakolják. a lány a helyszínen belehal a sérülésekbe, Ericet pedig kórházba szállítják, ahol a sebészek küzdenek az életéért. ekkor jön el hozzá a holló és meggyőzi róla, hogy engedje el az életét, mivel csak akkor tud segíteni neki, hogy bosszút állhasson a támadóin. egy évvel Eric halála után a holló felkeresi a sírját és feléleszti a férfit, aki megkezdi bosszúhadjáratát gyilkosai ellen, és módszeresen kivégzi őket.  mikor nem vadászik, Shellyvel közös, egykori házukban saját emlékeibe zárkózik. lelki fájdalmát öncsonkítással is megpróbálja elnyomni, de hiába, mivel nem képes testi fájdalmat érezni és sérülései is azonnal begyógyulnak.
 

az első négy eredeti szám a  Caliber Comics kiadásában jelent meg, 1984-ben. 

szereplők, akiket a filmből kihagytak vagy átírtak:
Sherri
utcán lakik, Eric csak a feltámadása után találkozik vele. a filmben ez a karakter Sarah.
Tom Tom
T-Bird bandájának a tagja, ő is megerőszakolja Shellyt.
Captain Hook
Eredetileg ő nyomozott Eric és Shelly ügyében. Eric Albrechten keresztül küldi neki 'üdvözleteit'

 

 

what would there be beyond the eyes of Brandon Lee? could there be a revenging angel left to bleed? wanted the truth, wanted the faith, more than anything else in this world. but we are doomed body and soul marooned. i would never give in 

 

  

 

a7xnet.site11 // Joaquin Phoenix  

brandon lee
BRANDONLEELOVERS

 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!